Fuel

Goed presteren is, naast training en voldoende slaap, ook erg afhankelijk van de brandstof die je binnen krijgt. Ik heb ervaren wat een groot verschil voeding kan maken. Eerst door een aantal voedingsstoffen, waaronder tarwe en melk, zo veel mogelijk te vermijden.

Later kwam ik in aanraking met hoogwaardige voedingssuppletie. Ik had niet verwacht dat dit zo’n groot verschil kon maken! Maar ik merkte duidelijk dat ik beter kon presteren, sneller herstelde, en in het algemeen fitter was. Interessant!

De suppletie die ik gebruik is van Beyuna. Ik kies uiteraard voor de beste kwaliteit. Voedingssuppletie die daadwerkelijk door je lichaam wordt opgenomen, en vrij van stoffen die je juist niet wilt binnen krijgen. En uiteraard ook geheel dopingvrij.

Wil je meer weten over de producten, of ze zelf ook proberen, volg dan deze link, of klik op onderstaand plaatje van Beyuna.

Wil je meer lezen over voeding en waarom ik voor deze producten kies, volg dan deze link, of klik op onderstaand plaatje van CimaVit.

Beyuna ISR 1logo_cimavit_tussenkleur

Advertenties