Ik

Naam: Geertje Derksen.
Geboren: 18 juli 1985.
Woonplaats: Veghel en Maishofen (AUT).
Opleiding: Commerciële Sport Economie, Johan Cruijff University, Hogeschool van Amsterdam
Vooropleiding: VWO.

Lengte: 1.66 m.
Gewicht: 66 kg.
Sterrenbeeld: Kreeft.
Hobby’s: Skiën, fietsen (mountainbike en racefiets), paardrijden, lezen, klimmen, windsurfen, golfsurfen, haken.

Mijn karakter
Op basis van MBTI (Myers-Briggs Type Indicator) is er een persoonlijkheidsprofiel van mij gemaakt. De volgende woorden typeren mij zeer goed: verantwoordelijk, betrouwbaar, loyaal, harde werker, behoedzaam, zorgvuldig, perfectionistisch, serieus en resultaatgericht. Ik houd van structuur en ben goed in organiseren. Ik bereid me altijd goed voor en heb de neiging om soms te veel willen controleren. Daarom neem ik in een groep graag de leiding. Hoewel ik graag werk volgens bepaalde procedures en plannen, kan ik daar goed overheen stappen als ik daartoe een goede reden zie. Dan probeer ik graag nieuwe dingen uit.
In mijn sport is het voor mij belangrijk om nauwkeurige doelen te stellen voor de middellange termijn. Ik doe graag techniektraining en leer het liefst stap voor stap vanuit de basics. Als sporter ben ik eerder defensief ingesteld, maar als mijn zelfvertrouwen en motivatie hoog genoeg zijn, kan ik agressief skiën. Op deze momenten ben ik erg geconcentreerd, en kan ik me goed focussen. Ook in de sport ben ik een harde werker en ga ik tot het gaatje.
Anderen beschrijven mij als volgt: doorzetter, behulpzaam, gedreven, sociaal, gedisciplineerd, aardig, perfectionist, sportief, vriendelijk, ambitieus, eigenzinnig, emotioneel, gefocussed, geïnteresseerd, lief, gepassioneerd en een streber.

Advertenties